Linkedin

LinkedinLinkedin is een zakelijk georiënteerde sociale netwerkdienst. Opgericht in december 2002 en gelanceerd op 5 mei 2003, wordt het voornamelijk gebruikt voor professioneel netwerken. Vanaf 2015 kwam het grootste deel van de inkomsten van de site uit de verkoop van toegang tot informatie over zijn gebruikers aan recruiters en verkopers. Linkedin stelt leden (zowel werknemers als werkgevers) in staat om profielen en "connecties" met elkaar aan te maken in een online sociaal netwerk dat echte professionele relaties kan vertegenwoordigen. Leden kunnen iedereen (al dan niet bestaand lid) uitnodigen om een connectie te worden. Als de genodigde echter "Ik weet het niet" of "Spam" selecteert, telt dit tegen de uitnodiger. Als de uitnodiger te veel van dergelijke reacties krijgt, kan zijn account worden beperkt of gesloten. Linkedin leden kunnen ook zoeken naar tweedegraads connecties (mensen die verbonden zijn met iemands eigen connecties) en hen om introducties vragen via Linkedin InMail (een premium functie). Linkedin biedt een manier voor leden om de sterke punten en vaardigheden van anderen te onderschrijven en hun eigen expertisegebied aan te geven. Linkedin heeft drie soorten lidmaatschap: Basic (gratis), Premium Business en Premium Executive. Linkedin toont geen advertenties op profielpagina's van leden, maar gebruikt gerichte reclame via Google Adsense op andere pagina's binnen de website. Linkedin haalt inkomsten uit drie bronnen: lidmaatschapsgelden, marketingoplossingen en verkoopoplossingen. Hoewel Linkedin de meeste inkomsten genereert uit lidmaatschapsgelden, verhandelt het ook sommige gebruikersgegevens met derden voor gerichte advertentiedoeleinden. In juni 2016 kondigde Linkedin aan dat al zijn ruim 150 miljoen leden een gelijke influencer score zouden krijgen als onderdeel van een grote sitevernieuwing; eerder had slechts een beperkt aantal 'Linkedin Influencers' deze score op hun profiel... In oktober 2016 voltooide Microsoft de overname van Linkedin voor 26 miljard dollar. Linkedin zal onafhankelijk van Microsoft opereren, hoewel sap onderdeel wordt van Microsofts Office productgroep. De deal werd gefinancierd door alleen schulden zonder dat er een contante component bij betrokken was, waardoor Linkedin een ondernemingswaarde van $ 26 miljard kreeg. De transactie was gestructureerd als een overname van Linkedin Corporation door MSFT Acquisition Corp., een nieuw gevormde Delaware corporatie die vóór de afsluiting van de transactie volledig in handen was van Microsoft Corporation, gevolgd door een fusie tussen MSFT Acquisition Corp. en Linkedin Corporation, waarbij Linkedin de fusie overleeft als een volledige dochteronderneming van Microsoft Corporation."

Linkedin n lLinkedin is een professionele netwerksite die kan worden gebruikt om in contact te komen met andere professionals, kennis te nemen van nieuwe vacatures en op de hoogte te blijven van nieuws uit de sector. Linkedin kan ook worden gebruikt om een professionele online aanwezigheid op te bouwen en te onderhouden. Om de Linkedin ervaring te maximaliseren moeten gebruikers gebruik maken van alle functies die Linkedin te bieden heeft. Deze functies omvatten het aanmaken van een profiel, contact leggen met andere gebruikers en lid worden van groepen. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Linkedin, kunnen gebruikers een sterk netwerk van connecties opbouwen waar ze professioneel hun voordeel mee kunnen doen.

Www linkedinLinkedin is een website die mensen helpt om in contact te komen met anderen in hun vakgebied. Je kunt een profiel aanmaken en connecties toevoegen, waardoor je updates van je connecties kunt zien en hen direct kunt berichten. Linkedin heeft ook groepen, die een geweldige manier zijn om mensen met vergelijkbare interesses of doelen te ontmoeten. Bovendien biedt Linkedin vacatures en dient het als platform voor werkgevers om potentiële werknemers te vinden. Dus of je nu een nieuwe baan zoekt, probeert te netwerken, of gewoon op de hoogte wilt blijven van wat er in je vakgebied gebeurt, Linkedin is een geweldige bron!

Lees meer over het topic op linkedin bedrijfspagina beheren.linkedin

Wat is linkedinLinkedIn is een sociale netwerksite die speciaal is ontworpen voor het bedrijfsleven. Met LinkedIn kunnen gebruikers een profiel aanmaken met hun persoonlijke en professionele informatie, contact leggen met andere gebruikers, en zakelijke kansen vinden en gevonden worden. LinkedIn biedt ook een verscheidenheid aan hulpmiddelen en bronnen om gebruikers te helpen succesvoller te zijn in hun carrière. Gebruikers kunnen LinkedIn bijvoorbeeld gebruiken om banen te zoeken, bedrijven te onderzoeken en op de hoogte te blijven van nieuws uit de sector. Daarnaast biedt LinkedIn een platform voor bedrijven om hun producten en diensten te promoten. Met meer dan 500 miljoen leden wereldwijd is LinkedIn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn carrière wil bevorderen of zijn bedrijf wil laten groeien.

Linkedin appsAls je op banenjacht bent, kunnen linkedin apps een waardevol hulpmiddel zijn. Ze kunnen je helpen je connecties bij te houden, potentiële werkgevers te onderzoeken en te netwerken met andere professionals. En het beste van alles is dat ze gratis zijn! Er zijn verschillende linkedin apps beschikbaar, dus er is er zeker een die perfect is voor jou. Bekijk een paar van onze favorieten en zie hoe ze je kunnen helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen.

ww-linkedin

Linkedin profielJe LinkedIn profiel is een van de belangrijkste instrumenten die je hebt om te netwerken en banen te vinden. Het is een professioneel platform waarmee je in contact kunt komen met andere professionals, je vaardigheden en ervaring kunt laten zien, en nieuwe kansen kunt vinden. Daarom is het belangrijk de tijd te nemen om een sterk profiel te maken dat een goede indruk maakt op potentiële werkgevers en opdrachtgevers. Hier zijn enkele tips voor het maken van een winnend LinkedIn profiel:

1) Gebruik een professionele kopfoto als je profielfoto. Zo kom je beter benaderbaar en betrouwbaar over. 2) Schrijf een overtuigende samenvatting die je vaardigheden en ervaring benadrukt. Gebruik trefwoorden waarop potentiële werkgevers zullen zoeken. 3) Neem links op naar je website of blog, en naar artikelen of presentaties die je hebt gepubliceerd. Dit zal werkgevers laten zien dat je een expert bent in je vakgebied. 4) Word lid van relevante groepen en neem deel aan discussies. Dit zal helpen om je geloofwaardigheid op te bouwen en je netwerk uit te breiden. 5) Maak contact met mensen die je kent, waaronder oud-collega's, klasgenoten en vrienden. LinkedIn draait om het opbouwen van relaties, dus wees niet bang om anderen de hand te reiken.

Door deze tips te volgen, kun je een LinkedIn profiel maken dat je helpt om je professionele doelen te bereiken.

Linkedin tipsHoewel LinkedIn vaak gebruikt wordt voor professioneel netwerken, kan het een waardevol hulpmiddel zijn voor werkzoekenden van alle niveaus. LinkedIn laat gebruikers bijvoorbeeld zoeken naar banen op trefwoord, locatie en ervaringsniveau. Bovendien biedt LinkedIn een gemakkelijke manier om potentiële werkgevers te onderzoeken en in contact te komen met professionals uit de sector. LinkedIn kan echter ook gebruikt worden om je persoonlijke merk actief te promoten en je online aanwezigheid op te bouwen. Je kunt LinkedIn bijvoorbeeld gebruiken om je vaardigheden en ervaring onder de aandacht te brengen, artikelen en blogberichten te delen en je aan te sluiten bij groepen die relevant zijn voor je bedrijfstak. Door gebruik te maken van alles wat LinkedIn te bieden heeft, kun je je zichtbaarheid vergroten en je kansen om je droombaan te vinden vergroten.

aanbeveling-linkedin

Goede linkedin profielenEen linkedin profiel is een geweldige manier om in contact te komen met potentiële werkgevers en je professionele netwerk uit te breiden. Wanneer je een linkedin profiel aanmaakt, zorg er dan voor dat je een duidelijke en beknopte samenvatting van je vaardigheden en ervaring opneemt, evenals een professionele kopfoto. Zorg er bovendien voor dat je je profiel actueel houdt, en ga actief met andere gebruikers in gesprek door commentaar te geven op artikelen en relevante inhoud te delen. Met deze eenvoudige stappen kun je een linkedin profiel maken waarmee je je kunt onderscheiden.

Linkedin profiel tipsAls je je LinkedIn profiel wilt verbeteren, zijn er een paar belangrijke dingen die je kunt doen om het op te laten vallen. Ten eerste, zorg ervoor dat je profiel up-to-date en volledig is. Voeg een professionele kop en samenvatting toe, evenals een recente foto. Richt je vervolgens op het opbouwen van je netwerk door contact te leggen met collega's, industrieleiders en andere professionals. Word lid van relevante groepen en neem deel aan discussies om je naam bekend te maken. Vergeet ten slotte niet je profiel regelmatig bij te werken met nieuwe informatie over je ervaring en vaardigheden. Door deze tips te volgen, kun je een sterk LinkedIn profiel maken dat je zal helpen om connecties op te bouwen en je carrière vooruit te helpen.


Auteur: bhtvdmeer

Just another HTMLy user